Vanaf 16:30
Over De Pizzabakkers Hilversum
Yes de Pizzabakkers Hilversum bezorgen
Knapperige pizza’s uit de houtoven naar Romeins recept.
Opwarminstructie:
Voor de ultieme pizza-ervaring zet je je oven op de hoogste stand en leg je de pizza bij aankomst er een minuutje in.
Pizza & Peroni voor twee
Pizza & Peroni voor twee
het beste van twee werelden; Romeinse pizza & Peroni! Bestel twee pizza’s naar keuze met twee blikjes Peroni. Voor een selectie van de pizza’s geldt een meerprijs.
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Antipasti
Bresaola al Limone
flinterdun gesneden bresaola geserveerd met rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
Pomodorini & burrata
burrata gevuld met groene pesto, geserveerd met kerstomaat en citroendressing
Focaccia Romana
focaccia uit de houtoven met zeezout en rozemarijn
Pizza
Knapperige pizza’s uit de houtoven naar Romeins recept. (V) = vegetarisch
Pizza van de Maand: Zucchini
courgettesaus, mozzarella, doperwten, gerookte scamorza (stevige gerookte mozzarella), pancetta
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Marinara (V)
tomaat, verse oregano, knoflook, olijfolie.
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Marinara Royale (V)
tomaat, verse oregano, knoflook, halve bol burrata
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Margherita (V)
tomaat, mozzarella, basilicum | lekker met burrata!
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Salami Finocchiona
tomaat, mozzarella, Toscaanse venkelsalami
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Napoletana
tomaat, mozzarella, Leccino olijven, ansjovis van Fish Tales, kappertjes
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Gialla & Burrata (V)
gele tomatensaus, mozzarella, courgette, artisjok, halve bol burrata, peterselie
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Gialla vegana (V)
gele tomatensaus, gorgonzola vegana (bevat noten), courgette, artisjok, peterselie
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Gialla & Nduja
gele tomatensaus, mozzarella, courgette, ’nduja, halve bol burrata, peterselie
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Spinaci (V)
tomaat, mozzarella, spinazie, rode balsamico-ui, geitenkaas, pijnboompitten
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Nduja & Gorgonzola
tomaat, mozzarella, gorgonzola, ’nduja (pittige worst uit Calabrië), rode ui
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Nduja & Gorgonzola vegana
tomaat, gorgonzola vegana (bevat noten), plantaardige ’nduja en rode ui
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Tartufo
mozzarella, gekookte ham, truffelroomsaus, gekookt ei, peterselie (dit is een pizza bianca (zonder tomaat) en kan wat sneller afkoelen)
liever geen vlees?
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Tonno alla Puttanesca
tomaat, kruidig gemarineerde tonijn van Fish Tales, kappertjes, Leccino olijven, rode ui, buffelmozzarella, basilicum
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Pepperoni Da Noi
paprikaroomsaus, mozzarella, spianata piccante, ingelegde rode ui, burrata, peterselie
liever geen vlees?
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Diavola vega (V)
paprikaroomsaus, mozzarella, ’nduja vegana, ingelegde rode ui, halve bol burrata, peterselie
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Prosciutto Royale
tomaat, mozzarella, Parmezaanse kaas, 14 maanden gerijpte prosciutto d’Abruzzo, kerstomaten, rucola (de prosciutto, tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas worden NA HET BAKKEN op de pizza gelegd) | tip: lekker met truffelroomsaus!
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Funghi & Pancetta
mozzarella, kastanjechampignons, pancetta, uienmarmelade, fontina kaas, peterselie (dit is een pizza bianca (zonder tomaat) en kan wat sneller afkoelen)
liever geen vlees?
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Caprese (V)
tomaat, mozzarella, kerstomaatjes, buffelmozzarella, huisgemaakte groene pesto (de buffelmozzarella wordt niet meegebakken en in een apart bakje meegeleverd)
onze aanbevolen topping
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Salami Piccante
tomaat, mozzarella, spianata piccante
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Carnivora
tomaat, mozzarella, spianata piccante, ’nduja, venkelsalami, rode ui
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Quattro Stagioni
tomaat, mozzarella, venkelsalami, olijven, champignons, artisjok
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Quattro Formaggi (V)
mozzarella, fontina kaas, gorgonzola, Parmezaanse kaas
te veel om te dragen?
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Insalata
Rucola & finocchio
dungesneden venkel met Parmezaanse kaas, citroendressing en rucola
wil je bestek bij je salade?
Peperonata
geroosterde paprika, rucola, balsamico-ui, kappertjes, Leccino olijven, citroendressing
wil je bestek bij je salade?
Dolci
Tiramisù
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala, amaretto
Panna cotta
vanille-roompudding met karamel- of rode vruchtensaus
Prosecco e Frizzante
Frizzante Bianco Special Cuvée / Terre dei Buth
subtiele bubbel, elegant, appel, witte bloesem, biologisch | streek: Veneto | druif: Glera | 75 cl
Prosecco Spumante Brut / Pizzolato
sterke bubbel, droog, fris, gele appel, peer, frisse groene kruiden | streek: Veneto | druif: Glera | 75 cl
Vino, Birra & Bibita Analcolic
San Pellegrino Aranciata Rossa
bloedsinaasappel
San Pellegrino Aranciata
sinaasappel
San Pellegrino Limonata
citroen
Peroni Nastro Azzurro
5,1% vol
Garganega / Alfabeto
zacht, toegankelijk, fruitig | streek: Verona | druif: Garganega | 75 cl
Sangiovese / Ancora
soepel, braam, kers, specerijen | streek: Puglia | druif: Sangiovese | 75 cl
Pinot Grigio Blush Rosé / Castellani
fris, elegant, perzik, abrikoos | streek: Sicilië | druif: Pinot Grigio | 75 cl
Huisgemaakte limoncello
huisgemaakte likeur van biologische citroenen | 250ml
MoleCola classica
Cola van Italiaanse bodem
MoleCola zero
Cola van Italiaanse bodem, suikervrij