Vanaf 16:45
Gerecht types
Antipasti
Pizza
Insalata
Dolci
Prosecco
Vino, Birra & Bibita Analcolic
Informatie
Bezorgtijden
Beoordelingen
Over De Pizzabakkers Hilversum
Yes de Pizzabakkers Hilversum bezorgen
Knapperige pizza’s uit de houtoven naar Romeins recept.
Opwarminstructie:
Voor de ultieme pizza-ervaring zet je je oven op de hoogste stand en leg je de pizza bij aankomst er een minuutje in.
Antipasti
Scarola alla Napoletana
geroosterde andijvie met Leccino olijven, ansjovis en pijnboompitten
Bresaola al Limone
flinterdun gesneden bresaola geserveerd met rucola, Parmezaanse kaas en citroendressing
Zucchine e Burrata con Tartufo
courgette met burrata en truffeltapenade
Focaccia Romana
focaccia uit de houtoven met zeezout en rozemarijn
Pizza
Pizza van de Maand: Fichi
mozzarella, vijgen, gorgonzola, rucola en prosciutto
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Margherita (V)
tomaat, mozzarella, basilicum | tip: lekker met burrata!
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Salami Finocchiona
tomaat, mozzarella, Toscaanse venkelsalami
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Caponata
tomaat, mozzarella, caponata, Leccino olijven, kappertjes, ansjovis, basilicum (caponata is een Siciliaans groentegerecht van aubergine, selderij en ui)
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Gialla
gele datterini tomatensaus, halve bol burrata / hele bol burrata, courgette, gele kerstomaat, mozzarella, ansjovis of ’nduja (de burrata wordt niet meegebakken en in een apart bakje meegeleverd)
liever een hele bol burrata? Of ’nduja in plaats van ansjovis?
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Spinaci (V)
tomaat, mozzarella, spinazie, rode balsamico-ui, geitenkaas, pijnboompitten
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Piccante e Gorgonzola
tomaat, mozzarella, gorgonzola, ’nduja, rode ui
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
’Nduja Vegana
tomaat, huisgemaakte plantaardige u2018nduja, rode ui, Leccino olijven, kappertjes
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Tartufo
mozzarella, gekookte ham, truffelroomsaus, gekookt ei, peterselie (dit is een pizza bianca (zonder tomaat) en kan wat sneller afkoelen)
liever geen vlees?
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Da Noi
paprikaroomsaus, mozzarella, gepofte paprika, rul gebakken Italiaanse saucijsjes, Parmezaanse kaas
liever geen vlees?
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Prosciutto d’Abruzzo
tomaat, mozzarella, Parmezaanse kaas, 14 maanden gerijpte prosciutto d’Abruzzo, kerstomaten, rucola (de prosciutto, tomaatjes, rucola en Parmezaanse kaas worden NA HET BAKKEN op de pizza gelegd) | tip: lekker met truffelroomsaus!
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Funghi & Pancetta
mozzarella, kastanjechampignons, pancetta, uienmarmelade, fontina kaas, peterselie (dit is een pizza bianca (zonder tomaat) en kan wat sneller afkoelen)
liever geen vlees?
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Campagnola (V)
tomaat, mozzarella, aubergine, gegrilde artisjok, gorgonzola, courgette en basilicum
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Campagnola Vegan
tomaat, aubergine, gegrilde artisjok, Leccino olijven, courgette en basilicum
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Caprese (V)
tomaat, mozzarella, kerstomaatjes, buffelmozzarella, huisgemaakte groene pesto (de buffelmozzarella wordt niet meegebakken en in een apart bakje meegeleverd)
voor de beste ervaring:
wil je iets extra’s op je pizza? (de toppings met * worden na het bakken op de pizza belegd)
Insalata
Knapperige pizza’s uit de houtoven naar Romeins recept. (V) = vegetarisch
Rucola & finocchio
dungesneden venkel met Parmezaanse kaas, citroendressing en rucola
wil je bestek bij je salade?
Formaggio di capra
geitenkaas, rode balsamico-ui, geroosterde paprika, pijnboompitten, balsamicodressing en groene salade
wil je bestek bij je salade?
Mozzarella di bufala
buffelmozzarella uit Campania met huisgemaakte groene pesto, kerstomaten en groene salade
wil je bestek bij je salade?
Dolci
Tiramisù
lange vingers, espresso, romige mascarpone, marsala, amaretto
Tiramisú per la famiglia
onze huisgemaakte tiramisu voor de hele familie - 450gr (3 porties)
Panna cotta
vanille-roompudding met karamel- of rode vruchtensaus
Prosecco
Frizzante Bianco Special Cuvée / Terre dei Buth
subtiele bubbel, biologisch, kruidig, appel, witte bloesem | streek: Veneto | druif: Glera | 75 cl
Prosecco Spumante Brut / Pizzolato
sterke bubbel, droog, fris, gele appel, peer, frisse groene kruiden | streek: Veneto | druif: Glera | 75 cl
Il Fondo Prosecco (natuurwijn) / Fidora
zachte bubbel, rijpe steenvruchten, kruidig | streek: Veneto | druif: Glera | 75 cl
Vino, Birra & Bibita Analcolic
San Pellegrino Aranciata Rossa
bloedsinaasappel
San Pellegrino Aranciata
sinaasappel
San Pellegrino Limonata
citroen
Peroni Nastro Azzurro
5,1% vol
Garganega / Alfabeto
zacht, toegankelijk, fruitig | streek: Verona | druif: Garganega | 75 cl
Sangiovese / Ancora
soepel, braam, kers, specerijen | streek: Puglia | druif: Sangiovese | 75 cl
Huisgemaakte limoncello
huisgemaakte likeur van biologische citroenen | 250ml